Evenementenbeveiliging

Wij zijn uw beveiliger in de evenementenbranche. Bij beurzen, evenementen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden en dergelijke is er vaak een grote behoefte aan verhoogde veiligheid en bewaking.

De werkzaamheden en ook het specifieke soort publiek waarmee een eventbeveiliger te maken krijgt is verwant aan de diverse evenementen. Zo verschilt het publiek dat houseparty’s bezoekt nogal ten opzichte van de bezoekers die een zakelijk evenement, zoals een beurs, bezoeken.

Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging.

Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig.
Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen.
Onze eventbeveiligers zijn getraind in grote publieksstromen, hoe mensenmassa’s zich bewegen en waar eventuele risico’s zitten. Dit wordt ook wel crowdmanagement genoemd. Door zorgvuldig te plannen samen met u als organisator, maken we er samen een zeer geslaagd evenement van.

Contact

i 4 Care Security
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

0611760388

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.