Uitvaartbeveiliging

Inbrekers houden geen rekening met emotie en worden steeds creatiever maar ook respectlozer.

Helaas zijn er mensen die misbruik maken van rouwplechtigheden door op het moment van afwezigheid toe te slaan. Het verliezen van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Naast uw verdriet moet u ook veel regelen. Na de begrafenis of crematie thuiskomen en vervolgens te ontdekken dat anderen misbruik hebben gemaakt van de situatie. Ondenkbaar maar helaas een veelvoorkomend probleem.

Bij een uitvaart waarbij emoties hoog op kunnen lopen kan het nodig zijn dat ook tijdens de condoleance periode in het rouwcentrum of tijdens de plechtigheid / uitvaart in de kerk, op de begraafplaats en/of in het crematorium beveiliging nodig is. Onze deskundige en representatieve i 4 Care Security beveiligers zullen tijdens een uitvaart op de achtergrond preventief aanwezig zijn en indien nodig bij hoogoplopende emoties, ongewenst bezoek of een grote toeloop repressief kunnen optreden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het moment en zullen de beveiligers zeer discreet te werk gaan.

Contact

i 4 Care Security
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

0611760388

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.