Zorgbeveiliging

Elke specifieke sector kent zo zijn eigen beveiligingsuitdagingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten is in een zorginstelling altijd aanwezig. Een paar extra ogen, een stevige persoonlijkheid met een gastvrije uitstraling en een luisterend oor; het draagt allemaal bij aan de veiligheid van uw personeel, uw cliënten-bewoners en bezoekers.

Wij leveren zorgbeveiligers met de nodige ervaring en diploma's.

Onze medewerkers zijn gecertificeerd voor o.a. 'omgang met agressie’ en 'conflicthantering'en in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV diploma aangevuld met AED. De i 4 Care Security zorgbeveiliger is laagdrempelig benaderbaar, representatief en heeft een security-awareness mindset. Daarbij zijn zij behulpzaam, gericht op goed gastheerschap en hebben een scherp oog voor veiligheid!

Contact

i 4 Care Security
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

0611760388

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.