Over ons

Bij i 4 Care Security staat de veiligheid van uw bezoekers, gasten, deelnemers, sporters, artiesten of sprekers natuurlijk voorop. U wilt er zeker van zijn dat de beveiliging aan alle wettelijke eisen voldoet, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beveiliging en crowdmanagement.

Wanneer u voor ons kiest, gaat u voor kwaliteit. Wij gaan tot het uiterste om te zorgen voor de beste beveiliging. Wanneer bepaalde aspecten voor uw bedrijf belangrijk zijn, zal i 4 Care Security zorgen dat onze dienstverlening hierop zal aansluiten op de door u gewenste manier. Door onze integere aanpak, onze flexibiliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid zorgen wij dat u onze langdurige samenwerking als zeer prettig zult ervaren.

Veiligheid is een product waarbij de i 4 Care Security specialisten ook voor u een oplossing weten. Onze doelstelling is om klanten op een verantwoorde wijze maximaal te ontzorgen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Wij zijn uw expert in zorgbeveiliging, transportbeveiliging en uitvaartbeveiliging. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring op het gebied van object- en evenementenbeveiliging.

Contact

i 4 Care Security
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

0611760388

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.